Cirkeltraining voor trainers/coaches in de sport en voor het bedrijfsleven

Er worden regelmatig cursussen gegeven voor trainers en coaches in de sport. Deze cursussen hebben als doel om meer inzicht en kennis te geven betreffende mentale processen. Daarnaast krijgen de deelnemers informatie over effectief coachen. Er wordt o.a. aandacht geschonken aan motivatie, spanning, concentratie en zelfvertrouwen.

De cursus Cirkeltraining voor trainers en coaches is ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld managers in het bedrijfsleven en voor professionals die een nieuwe stap in hun carrière moeten of willen maken.De kosten voor de cursus bedragen €895,- voor vijf cursusavonden en het bijbehorende werkboek dat op de eerste cursusavond wordt uitgedeeld. Dit werkboek is ter waarde van €30,- en bevat informatie over de geleerde mentale processen

Bij het afronden van de cursus ontvangt u een certificaat van deelname. De cursist mag daarmee niet het beroep van sportpsycholoog uitvoeren.

  • Niveau Cursus: Minimaal MBO-niveau
  • Aanvangsniveau: MBO denkniveau
  • Studiebelasting: Contacttijd van 20 uur over 5 avonden en 6 uur zelfstudie
  • Garantie: De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Mocht u een cursusdag missen, dan mag u van de mogelijkheid gebruik maken bij een cursus in de toekomst aan te sluiten bij deze specifiek gemiste cursusdag.

Cursussen voor ouders van sportende kinderen

In een bijeenkomst van drie uur worden ouders geïnformeerd over de ontwikkeling van hun sportende kind en de positieve en negatieve gevolgen van het doen aan sport. Ze krijgen tevens inzicht in hun eigen gedrag jegens het sportende kind. Hieruit komen handvaten om beter om te kunnen gaan met het ouderschap van een (top)sportend kind en wordt duidelijk waar rekening mee te houden naarmate het kind ouder wordt en zich eventueel verder specialiseert.

Voor meer informatie over het actuele cursusaanbod, of om u aan te melden voor een cursus, kunt u contact opnemen met de praktijk via het contactformulier.

Op alle cursussen zijn de Algemene Voorwaarden van PROTASK ACADEMY B.V. van toepassing.

Scroll naar top